Afumatura la untura

de Constelatialeu in Conserve, 22 Dec 2013 | 13255 vizualizari

 

Pentru ca n-am unde sa le tin agatate la aer,despre afumaturi vorbesc,iar in frigider nu mai au loc-totusi a fost 1/2 de porc-am pus si la untura,pentru zile geroase......

 

INGREDIENTE

  • carne afumata
  • coasta afumata
  • carnat afumat
  • untura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Afumatura la untura:

Cantitatile sunt variabile,fiecare cat vrea,cat are,cat il lasa inima....

Taiem ingredientele in bucatele potrivite,care sa incapa in borcan de 800 de g.Intr-o tava cu gratar asezam bucatele de afumatura,turnam apa in tava si bagam tava la cuptor ,cca 40-45 min,cu focul moderat.Dupa ce s-au rumenit bine si pe o parte si pe alta,le scoatem din tava si le asezam in borcan de 800 g. Mi-au iesit 3 borcane.

Separat,intr-un tuci topim untura,cand a devenit lichida o turnam peste afumatura din borcane si lasam sa se raceasca.Dupa ce s-a racit inchidem cu capac si depozitam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Afumatura la untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.12.2013, 23:35

asta-i buna rau

Mitinita 1

10.09.2014, 11:27

Bunica 1

10.09.2014, 15:33

Miti,cauti retete expirate?))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]