Cartofi acordeon de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 6275 vizualizari

 

Am vazut ca toata lumea de pe aici face cartofi acordeon ...azi am zis sa fac si eu de post pentru ca in casa se posteste.asa ca la treaba

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 morcov
  • 16 ciupercute intregi din conserva
  • 1 lingura pasta de tomate
  • o canita apa
  • vegeta
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon de post:

Cartofii se curata,se spala,se taie pe latime dar nu pana jos cam 3 sferturi baza sa ramana intreaga.

morcovul se curatat,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se taie felii.

intre cartofi se pun felii de ciuperci si morcov.

apoi se rup bucati de staniol.se dau cu putina margarina fiecare bucata si se pun cartofii.

apa se amesteca cu pasta de tomate,vegeta si piper.

din acest amestec se pune cate putin pe fiecare cartof.

usturoiul se curata se taie felii si in fiecare bucata de staniol,langa cartof,se pune cate o feliuta usturoi.

se strange staniolul si cartofii se pun intr-o tava.

se dau la cuptorul incins circa 35-40 de min.

ultimele 5 min dezveliti de staniol ca sa se rumeneasca si dati focul putin mai tare.

eu pe ai mai am pus si putina branza topita la urma.

TIPS-URI

1

puteti pune deasupra niste branzica de post daca postiti si e bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ionix 1

19.03.2010, 16:24

am ce vedea... asa-i... eh... am si eu vreo 4-5 retete de postat dar asta cand o sa am ceva timp si dispozitie te pup

Dana Cristea - pusikmea 1

19.03.2010, 20:54

adnas54 1

22.03.2010, 23:06

...o idee interesanta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]