Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2015 | 4914 vizualizari

 

Yummy!!!! Cat imi plac acestia cartofi....cand sunt copti-prajiti cu sunca, carnatul, untul si cascavalul, i-ai manca si cu ochii, atat de buni sunt.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 felii branza topita
  • 3 felii sunca
  • 9 bucatele carnati
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita:

Cartofii se spala si se sterg.Rupem cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof.

Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava.

Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care  scoatem tava din cuptor si  desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.

Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare.

Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor.

Rondelele de carnat, le punem langa sunca. 

La sfarsit, punem bucatile de cascaval sau branza topita.

 Dam tava la cuptor, pana  cascavalul prinde o culoare caramelizata.

Se servesc calzi.Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet la cuptor