Cartofi copti cu sunca si cascaval

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 5618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 30 g unt
  • 50 g cascaval
  • 50 g sunca impanata, afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu sunca si cascaval:

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.

Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei.

In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca, cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul.

Am servit cartofii cu castraveti in saramura.

O bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (19)

Sim0na 1

11.07.2013, 21:08

Multumesc tuturor ptr aprecieri!! De ati fi mai aproape, v-as invita pe toti la masa
Pupici

Sidy 1

12.07.2013, 07:51

Hmmmmmmm....ce buuuuuuni

La Ancuta 1

12.07.2013, 08:25

bunatate ai facut aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de burduf cu ou si mamaliguta