Cartofi copti umpluti cu pui

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2010 | 11903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • -1 piept de pui mic
  • -3 linguri smantana
  • - marar
  • -200 gr cascaval
  •  -busuioc
  •  -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu pui:

Cartofii cu coaja se spala bine se pun in tava se inteapa cu o furculita si se dau la cuptor 45min-1 ora. cand sunt gata se taie in patru dar nu pana la capat. Pieptul de pui se face la gratar cu sare si piper dupa care se taie cubulete se amesteca cu smantana si cascaval ras se umplu cartofii si se mai dau la cuptor 10-15 min cat sa se topeasca cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi glazurati cu mustar