Cartofi cu smantana si carnat semiafumat

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2014 | 9504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi rosii
  • 2 cepe rosii micute
  • 5 linguri smantana acra
  • 1 lingura boia dulce
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • sare
  • 100 g cascaval ras
  • carnat semiafumat subtire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si carnat semiafumat:

Cartofii i-am curatat si taiat rondele de cca 5 mm grosime. Intr-un vas am pus apa la fiert impreuna cu ½ lingurita sare, iar cand a fost clocotita am adaugat rondelele de cartofi si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am scos cartofii cu o paleta, si i-am pus intr-un castron. Peste cartofi am adaugat piper, boia, smantana si ceapa taiata julien, amestecand usor. Intr-un vas de ceramica uns cu ulei, am asezat rondelele de cartofi si sosul format, deasupra am pus carnatii si am dat tava la cuptor pentru jumatate de ora.  Dupa acest timp carnatii s-au copt frumos, i-am scos intr-o farfurie, iar deauspra cartofilor am presarat cascavalul ras. Am pus carnatii cu partea necoapta deasupra si am dat din nou la cuptor pentru vre-o jumatate de ora. O bunatate de mancarica, care nu necesita nici timp foarte mult si nici costuri ridicate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si carnat semiafumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui cu cascaval