Cartofi Duchesse

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 4513 vizualizari

 

Sunt minunati alaturi de o friptura sau chiar simpli!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri pline cu smantana
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • 100g cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Punem cartofii cu tot cu coaja la fiert si cand intra furculita in ei sunt gata.

Ii decojim, potrivim de sare, adaugam untul si smantana si ii zdrobim ca pe piure, adaugam si oul cu cascavalul, apoi mixam pana la omogenizare.

Intr-un pos punem compozitia rezultata si facem ''moate'' pe o hartie de copt si le dam la cuptor pana sunt usor rumenite deasupra.

Sunt minunate de gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin