Tarta cu sunca si branza

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 2865 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN ...ARUNCA O PRIVIRE

 

INGREDIENTE

  •  1 foaie de aluat de foietaj rotunda 
  • 100 g sunca taiata felii subtiri 
  • 150 g branza elemental taiat felii subtiri
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si branza:

Pune foaia de foietaj  intr-o tava rotunda .Cu furculita inteapa toata suprafata .

Pune un strat de sunca (folosind toata sunca ) si deasupra un alt strat de branza.Eu cum am avut tava mai micuta ,cu marginile ce dadeau in afara ,am acoperit jumatate din tarta,intepand din nou cu furculita .

Bate oul si unge toata suprafata tartei .Pune-o la cuptor pentru aproximativ 25 - 30 de minute la 180 de grade..

Depinde de cuptor .

TIPS-URI

1

DACA NU AI BRANZA ELEMENTAL POTI PUNE DE CARE PREFERI

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Codite de porumbel