Cartofi gratinati

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 90274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 300 gr branza proaspata de vaci
  • o cutie cu miez de lapte cu sare (Delaco)
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii pasam apoi impreuna cu untul si condimentele, adaugam smantana, ouale si branza proaspata si omogenizam. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei, adaugam miezul de lapte si mai condimentam daca este necesar.

Punem vasul la cuptor si il lasam pana ce cartofii se rumenesc fumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Lasati vasul sa se raceasca treptat, in cuptor (asta daca nu va grabiti). Se va pastra frumos si nu se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume si kaizer