Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 7506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g pipote si inimi
  • 2 aripi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 cana sos de rosii
  • o lingura ulei
  • patrunjel
  • mirodenia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi:

Spalam cartofii si ii taiem felii potrivite.

Spalam si pipotele si inimile si le curatam de pielite.

Aripile le taiem pe jumatate si le spalam.

Punem o lingura de ulei intr-o tava, adaugam cartofii si carnea, sucul de rosii, condimentam dupa gust si completam cu apa cat sa acopere tot.

Dam la cuptorul preincalzit o ora.

Dupa ce scoatem tava asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare si ciuperci cu pui