Cartofi noi cu kaizer la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 16686 vizualizari

 

O mancare usoara, perfecta pentru cina!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi noi (am avut eu)
  • 100 g kaizer
  • 1 lg ulei
  • sare, piper
  • verdeturi italiene Kotanyi
  • boia
  • ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g cas de capra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu kaizer la cuptor:

Se curata cartofii, se taie in bucati potrivit de mari (depinde cat sunt de mari cartofii) si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se scurg de apa si se lasa deoparte.

Kaizerul se taie fasiute si se prajesc in putin ulei. Se amesteca usor cartofii impreuna cu kaizerul, se condimenteaza cu piper si boia si se rastoarna totul intr-un vas de ceramica uns cu ulei. Se rasnesc deasupra verdeturi italiene si se da la cuptor la 190 de grade pentru cca 40 minute. 

Se scoate vasul din cuptor, se rade deasupra casul de capra si se mai lasa 10 minute la cuptor. Se presara patrunjel verde tocat si se poate servi ca atare alaturi de o salata verde, sau ca garnitura.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este de preferat sa folositi cartofii noi rosii si cu atat mai bine daca sunt mai maruntei.

2

Se pot condimenta si cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă