Cartofi noi la ceaun

de ianculubita in Mancaruri de legume, 15 Mai 2013 | 6913 vizualizari

 

Imi plac foarte mult acesti cartofi mici,noi,facuti la ceaun!!daca nu a-ti facut pana acum,va recomand!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi noi mici
  • 50ml ulei
  • 1borcanel cu iaurt
  • 1capatana mica de usturoi
  • sare
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la ceaun:

Cartofii curatati cu un buretete aspru,spalati,ii punem la fiert intr-un vas cu apa si sare 15min;dupa ce sunt fierti,ii transferam in ceaunel cu ulei incins si-i lasam sa se rumeneasca;condimentam cu sare,putin piper si-i servim pe farfurie cu mujdei deasupra si mamaliguta.

Pentru mujdei,frecam usturoiul bine pisat cu putin ulei,sare,amestecam cu iaurt si marar taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diana_k 1

16.05.2013, 09:22

place, placeeee

adry88 1

16.05.2013, 09:50

foarte foarte buni

ianculubita 1

16.05.2013, 16:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume africana - Chakalaka