Cartofi taranesti (2)

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 22913 vizualizari

 

mult mai buni...si mult mai plini de calorii:)))

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 150 gr-200gr bacon
  • 1 bucata carnati cu sunca
  • 3 oua
  • 2 oua fierte tari
  • parmezan
  • 200 gr telemea rasa
  • 150 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • condiment pentru cartofi
  • patrunjel
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti (2):

Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert in apa cu sare cam 15minute la foc potrivit din momentul in care incepe apa sa fiarba.Ii scoatem la scurs intr-o sita.

Ouale fierte le curatam de coaja si le taiem rondele.Taiem si baconul si carnatii felii.

Ungem o tava cu unt si punem jumatate din cartofi,presaram condiment pentru cartofi(sau sare,piper,vegeta),punem deasupra bacon,restul de cartofi,feliile de carnati,presaram parmezan.

Batem ouale cu sare si piper si le turnam deasupra compozitiei,apoi presaram cascavalul ras si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu varza de bruxelles