Cartofi taranesti

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 4513 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau ca si garnitura!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii 600 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ceapa verde 3 fire,
  • bacon 200 g.,
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa rece cu putina sare. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la prajit in  ulei de floarea soarelui. Cartofii dupa ce au fiert, se curata de coaja, se taie rondele si se aseaza intr/o tava termorezistenta. Deasupra cartofilor, se imprastie ceapa prajita si baconul taiat bucatele. Se introduce tava la cuptor la foc iute ptr cca. 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor cu sos picant