Cartofi taranesti a la Gaby

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 11756 vizualizari

 

Vreau sa-i fac de cand i-am vazut, fiind cu branza de burduf, preferata mea. Foarte buni sunt! Multumesc Gaby!

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 4 fire ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 150 g branza de burduf
  • boia de ardei
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti a la Gaby:

Se incinge uleiul intr-o cratita (sau tigaie) si se pun la prajit cartofii curatati si taiati cuburi mai mari.

Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte.

Cand sunt putin rumeniti se adauga o ceasca de apa, se pune capac si se lasa la fiert 20-25 minute.

Se amesteca din cand in cand si se verifica sa nu scada apa de tot.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Cu 10 minute inainte sa fie gata cartofii se adauga ceapa, usturoiul, boiaua de ardei, mararul tocat si se amesteca sfaramand putin cartofii.

Se potriveste de sare si piper.

Cand este gata se adauga branza de burduf si se amesteca.

Este buna simpla sau garnitura la friptura!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]