Cartofi taranesti cu ardei kapia

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 6381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei kapia mic
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde
  • sare/piper/curcuma/boia dulce
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ardei kapia:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi ca de piure.

Ardeiul kapia il taiem cubulete ,iar ceapa o taiem marunt si le punem la calit in uleiul de masline.

Dupa cateva minute se adauga si cartofii clatiti bine in apa rece si scursi.

Se pun condimentele si 1 pahar de apa si se lasa la foc mic sa se fiarba cartofii.

Se adauga si vinul alb cand mai scade zeama si usturoiul taiat feliute subtiri.

Mararul se pune cand sunt gata cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor cu sos picant