Cartofi taranesti cu sunca

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 3366 vizualizari

 

Acest preparat este perfect servit ca garnitura, cat si simplu.A iesit un deliciu!
Mi-a placut mult! :)
Multumesc Timea pentru reteta! (cu cateva schimbari)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 50 gr. sunca afumata
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sunca:

Curatam carofii, ii taiem in 4 sferturi si ii punem la fiert pentru 15 minute, in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert oprim focul si ii lasam deoparte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ceapa tocata solzisori si sunca taiata feliute subtiri. Lasam sa se caleasca.

Adaugam si cartofii, nu unii peste altii, deoarece cand ii amestecam ii vom zdrobi.

Dupa ce si cartofi au prins o crusta aurie adaugam sare, piperul si amestecam.

Ii servim calzi cu o bucatica de carnita, sau simpli.

 

TIPS-URI

1

Cand fierbeti cartofii, nu ii fierbeti prea tare, deoarece se vor zdrobi usor

2

Puteti orna cu verdeata proaspat tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii gratinate