Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 5150 vizualizari

 

un aperitiv gustos si consistent

 

INGREDIENTE

  • cca 650 gr. carne tocata de porc
  • 4 felii de paine neagra inmuiate in apa
  • 2 cartofi fierti in coaja si dati pe razatoare
  • 1 ou de casa
  • 1 ceapa tocata
  • sare si piper dupa gust
  • 150 gr. cascaval ras
  • 1 conserva boabe de porumb
  • cca. 3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval:

Carnea tocata se amesteca cu oul, ceapa tocata, painea inmuiata in apa si scursa bine, sare si piper dupagust.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Pe masa de lucru/ folia de silicon presaram pesmetul,usturoiul granulat si semintele de susan.

Intindem amestecul de carne cu palmele peste pesmet, pana obtinem o "foaie" de grosimea unui deget.

Asezam boabele de porumb scurse, apoi presaram cascaval ras.

Rulam strans "foaia" din amestecul de carne cu restul mirodeniilor,asezam apoi rulada obtinuta in tava de cozonac unsa cu putin ulei si dam la cuptor pentru 1 ora la 175 grade, pana se rumeneste rulada frumos si capata o suprafata crocanta.

Lasam la racit si servim ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne