Cartofi umpluti

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 4857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de dimensiune medie
  • 1 bucata cabanos
  • 50 g telemea de vaca
  • 5 catei usturoi
  • branza fondue pt servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb in coaja, se las la racit putin apoi se curata.

Se scobesc cu o lingurita ,

Punem in scobitura, cabanos taiat feliute, telemea taiata cubulete, si usturoi taiat feliute.

Dam la cuptor pentru 15 minute,

Noi am servit cu branza fondue.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]