Cascaval de casa

de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 13034 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de pe culinar.ro

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 1kg branza de vaci
  • 150 g branza de oi
  • 200 g unt
  • 1lingura bicarbonat de sodiu stins
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs.

Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea.

Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:16

Bravo. Apreciez pe cei care fac aceste produse in casa

ionela84 1

08.06.2013, 22:52

Nu imi place deloc cel din comert in schimb il ador pe acesta de casa

Sim0na 1

10.06.2013, 12:29

Faina ideea! N-am facut pana acum, dar ma tenteaza. Branza de vaci, este branza dulce sau telemea nesarata? Banuiesc ca branza de oi, este telemeaua, nu?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa