Cascaval pane

de LUK in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 7598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii groase  de cascaval
  • pesmet
  • faina
  • ou
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

 Batem oul cu sarea.Dam feliile de cascaval prin ou,apoi prin faina,iarasi prin ou si la final prin pesmet.

Prajim feliile in uleiul incins,pe fiecare parte avand grija cand le intoarcem de pe o parte pe cealalta sa nu se imprastie pesmetul.Nu trebuie lasate mult,doar pana se rumeneste pesmetul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu pui şi smântână