Cascaval pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 6705 vizualizari

 

L-am facut in special pentru Andu si am avut frumoasa surpriza sa-l aud spunand
"E delicios mami!!!"

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de  faina
  • 2 linguri de pesmet ( eu n-am avut si am pus malai :D )
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem cascavalul felii mai groase.

Batem oul cu un praf de sare si piper.

Dam apoi feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si iar prin faina, apoi dam prin pesmet sau malai.

Incingem uleiul in togaie si punem cascavalul.

Intoarcem pe ambele parti si lasam la prajit pana capata o culoare aurie.

Servim alaturi de un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2012, 09:29

multumesc tuturor

mihhaela 1

06.05.2012, 21:47

si eu cautam o reteta pt baietelul meu si chiar acum ma gandeam ca nu am pesmet ...super ideea cu malai in loc de pesmet!

Bya Ralu 1

08.10.2012, 15:00

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremwursti in aluat si chifle