Cascaval pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval(cca 300 g am folosit)
  • 2 oua
  • pesmet(de paine am avut eu)
  • faina
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem felii de cascaval grosute,

Batem bine ouale cu sare si piper dupa gust,

In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul,

Feliile de cascaval le trecem prin faina,oul batut,pesmet si repetam incam o data(avand grija sa acoperim bine cascavalul sa nu ne trezim ca ne curge in tigaie)

Se prajeste in uleiul incalzit cca 2 min pana se rumeste frumos pe ambele parti,

Se scoate pe un servetel absorbant,

Noi am servit alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval