Cascaval pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval(cca 300 g am folosit)
  • 2 oua
  • pesmet(de paine am avut eu)
  • faina
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem felii de cascaval grosute,

Batem bine ouale cu sare si piper dupa gust,

In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul,

Feliile de cascaval le trecem prin faina,oul batut,pesmet si repetam incam o data(avand grija sa acoperim bine cascavalul sa nu ne trezim ca ne curge in tigaie)

Se prajeste in uleiul incalzit cca 2 min pana se rumeste frumos pe ambele parti,

Se scoate pe un servetel absorbant,

Noi am servit alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carnati