Cascaval pane

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 6501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval Delaco
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua mari de casa
  • sare de Himalaya si piper macinat dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie bastonase de marimea dorita, apoi se introduce pentru 15 minute la congelator.

Batem ouale intr-un bol cu sarea si piperul.

Punem pesmetul intr-o farfurie intinsa.

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie antiaderenta.

Scoatem de la congelator cascavalul, apoi trecem pe rand fiecare bastonas prin ou batut, apoi prin pesmet, iar prin ou batut si din nou prin pesmet, apoi le punem la prajit la foc potrivit in ulei incins.

Lasam pana se rumenesc bastonasele pe o parte, le intoarcem cu grija si cand sunt rumenite uniform le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane, cu pesmet