Cataif cu frisca

de mihasara in Dulciuri, 18 Mai 2015 | 3809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g fidea
  • 3 linguri unt topit
  • 500ml apa
  • 350-400g zahar
  • vanilie
  • coaja de lamaie, fistic, migdale sau nuca de cocos
  • 200ml frisca.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cataif cu frisca:

  1. Topim cele 3 linguri de unt.
  2.  Asezam fideaua intr-un vas termorezistent si turnam untul topit deasupra.
  3. Bagam tava in cuptor si il lasam pana se rumenesc.
  4. Intre timp facem un sirop din 500ml apa, zahar. vanilie si coaja de lamaie.
  5. Turnam siropul fierbinte peste taiteii rumeniti si dam iar la cuptor pana se absoarbe tot siropul.
  6. Lasam sa se raceasca si ornam cu frisca peste care presaram fistic, migdale sau nuca de cocos.
  7. Dam la frigider cateva ore dupa care putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cataif cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede