Ceafa de porc la gratar

de Miha in Porc, 8 Dec 2009 | 8266 vizualizari

 

In amintirea gratarelor de asta vara. Prietenii stiu de ce! :)))

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Carnea o presaram cu usturoiul tocat si condimente. Adaugam si cateva linguri de ulei de masline, apoi o inecam in vin. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Punem carnea pe gratar si o prajim bine pe ambele parti.

Se serveste calda, cu garnitura preferata. Si neaparat cu o bere rece. :))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

09.12.2009, 13:42

Suuper buna friptura asta, imi ploua in gura, dar eu o prefer cu vin rosu!

Nicolae 1

09.12.2009, 23:26

cristinahajdu 1

13.01.2011, 19:49

super buna.....testata!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor