Ceafa de porc la gratar cu legume

de dantes in Porc, 21 Mai 2017 | 2841 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc-cate 1 felie de portie
  • 50 ml ulei
  • 1 sticla cu bere
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • Pentru garnitura
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu legume:

Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei, pe ambele parti si se condimenteaza dupa gust, dupa care se lasa 30 de minute sa patrunda bine aroma condimentelor. Se pun feliile de ceafa pe gratarul bine incins si se lasa pe fiecare parte, 7-10 minute, in functie de grosimea feliilor si se stropesc din cand in cand cu bere.

Pentru garnitura, taiem julien varza, morcovul si marul, condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.

Cine doreste, poate adauga pe farfurie si cativa cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]