Ceviche Tico de pescado (peste)

de nico15 in Peste, 22 Mai 2017 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de Tilapia 200 gr
  • 1 ceapa rosie mai mare
  • juice de la 4 lamai
  • 1 leg coriandru
  • sare
  • piper
  • tabasco
  • ½ ardei Jalapeno
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceviche Tico de pescado (peste):

Taiem fileul de peste in cubulete potrivite, nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarcem lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina.

Taiem fin ardeiul iute, daca este prea puternic, ori punem mai putin, ori nu mai adaugam piper, gustati si este in functie de gustul vostru, nici prea picant sa nu puteti sa il savurati.

Asezonam cu sare, adaugam doar cateva picaturi de tabasco, iar la final, tocam corinadrul si il adaugam. Dam la frigider pentru cel putin doua ore, sa se combine aromele.

 O reteta foarte simpla, sanatoasa si foarte populara in Costa Rica, sunt diverse versiuni, Ceviche Mexicano, Peruano, Tico cu o multitudine de combinatii, idea central este peste sau fructe de mare mult suc de lamaie,  ceapa rosie si cilantro, preparatul este foarte lichid. Dureaza putin de facut dar trebuie sa stea minim 2 ore la frigider. 

Aceasta reteta este foarte ceruta de turistii care trec pragul hostelului nostru din capitala republicii Costa Rica, San Jose, Transilvania Hostel and Catering Events.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Mult juice de lamaie, sa marineze bine pestele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceviche Tico de pescado (peste)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar si salata cu creveti si calamari cu pesto