Chec aperitiv

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 4156 vizualizari

 

de foarte mult timp am vrut sa incerc si eu varianta asta a checului si azi l-am facut pentru dimineata, e tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • 10 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • carne de pui fiarta
  • sunculita de pui
  • masline
  • branza
  • cascaval
  • patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper ( eu n-am pus pentru ca n-am voie )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam galbenusurile, laptele, faina si praful de copt, omogenizam compozitia.

Tocam carnea, sunculita, branza si cascavalul cubulete.

Punem carnea, sunculita, branza, cascavalul, maslinele, si patrunjelul tocat marunt, sare si boia  peste compozitia rezultata si amestecam cu usor cu lingura.

Ungem o forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia in forma si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 25- 30  de minute.

Dupa ce s-a copt scoatem din forma.

Se serveste atat cald, cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu cascaval, la cuptor