Chec cu branza si ierburi de Provence

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4481 vizualizari

 

Foarte aromat si buuuuuuuuun, doar e cu branza ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 250 g branza
  • 2 linguri amestec ierburi de Provence 
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper macinat
  • unt ptr uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si ierburi de Provence:

Se mixeaza ouale cu un praf de sare. Se adauga uleiul, apoi faina impreuna cu praful de copt. Se amesteca branza cu ierburile, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga si branza in aluat, apoi se toarna totul intr-o forma de chec unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru cca 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma, se feliaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]