Chec cu ness si ciocolata

de susu in Prajituri, 29 Dec 2009 | 5505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 130 g zahar
  • 2 linguri rase ness
  • 1 pliculet cappuccino vanilie
  • 1 pliculet cappuccino de ciocolata
  • 100 g ciocolata neagra rasa prin razatoarea mica
  • 250 g lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou mare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ness si ciocolata:

Faina, praful de copt, nessul, cappuccino si ciocolata rasa se amesteca. Oul se bate bine cu mixerul si un praf de sare pana devine ca o spuma. Apoi se adauga treptat zaharul simplu,cel vanilat, laptele si uleiul cate putin si se mixeaza dupa fiecare transa adaugata. Se amesteca cele doua compozitii punand cate putin din compozitia uscata peste cea lichida si amestecand dupa fiecare cu lingura de lemn. Se varsa intr-o forma de care doriti si se introduce la cuptorul incins, pe gratarul din mijloc la foc foarte mic. Dupa 30 minute se face testul cu scobitoarea si daca este cazul se mai lasa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ness si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

liana_geicu 1

29.12.2009, 22:10

Eu nu vreau bomboana, eu vreau o felie de chec!

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:17

neah nu stii ce pierzi bine atunci iau eu bomboana ta o sa am 2 si gaby 1 si bucataras toata cutia PLINA

Dori 1

29.01.2010, 21:44

Bravo Susu am facut si eu si a iesit super....!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]