Chec din albusuri in doua culori

de -Licurici- in Dulciuri, 18 Apr 2016 | 3680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de albusuri;
  • o cana de zahar;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • 100 ml ulei;
  • 9 linguri de faina;
  • o lingura cacao;
  • o lingura ornamente din ciocolata neagra;
  • o lingura ornamente din ciocolata alba;
  • cirese confiate (taiate in jumatati).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri in doua culori:

1.             Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharu vanilat si zaharul tos, putin cate putin.

2.             Se mixeaza la viteza maxima pana cand se topeste zaharul.

3.             Se adauga uleiul si se amesteca bine.

4.             Faina se cerne peste albusuri si se incorporeaza cu o paleta, de jos in sus.

5.             Intr-o tava pentru cozonac cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se presara ornamente din ciocolata neagra si cirese confiate.

6.             Cealalta jumatate de compozitie se amesteca cu cacao, apoi se pune deasupra, in tava.

7.             Se presara cu ornamente din ciocolata alba si ciree confiate. 

8.             Se baga tava in cuptor pentru 35-40min sau se incearca cu o scobitoare.

 

9.             Se lasa sa se raceasca cu usa cuptorului intredeschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.04.2016, 22:24

Nu refuz o feliuta de chec!

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 23:31

delicios!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:46

Mmmm, delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti