Chicken parmigiana in vas Zepter

de Lorra in Pui, 21 Iul 2013 | 4747 vizualizari

 

Un altfel de snitel tare gustos !
Aceasta reteta se prepara initial in cuptor si cu ceva rabdare in dotare, dar cu vasul Zepter m-am lipsit de acestea.
In mai putin de 20 de minute am avut cel mai gustos snitel mancat vreodata. Unde mai pun ca este si sanatos fara prajeala, si atat de fraged, carnea pastrandu-si toate proprietatile.
Am uitat de carnita imbibata in ulei :) Toate acestea datorita acestui vas minune !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 100 gr. pesmet
  • 200 gr. cascaval sau mozarella
  • sare dupa gust
  • putin ulei pentru uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken parmigiana in vas Zepter:

Se taie carnea ca pentru snitele (pe lungime) si se sareaza dupa gust, apoi se da prin ouale batute, prin pesmet si iar prin oua.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu, si se tine cu capacul pus pana cand acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza pieptul de pui. 

Se lasa 1 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min, apoi se aseaza rosiile tocate marunt si cascavalul ras, peste carne.

Se pune capacul si se da jos de pe foc.

Dupa 10 min. este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken parmigiana in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel