Chiftele coapte

de adinaciosescu in Porc, 13 Aug 2011 | 4363 vizualizari

 

Chiftelele coapte sunt grozave la gust si mult mai usoare decat cele fripte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata porc
  • 2-3 felii de paine
  • 1 ou
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • usturoi cam o capatana
  • facultativ verdeata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele coapte:

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana se rumenesc pe o parte,le intorci pe cealalta parte.

Sumt buuuuune buuuune. 

TIPS-URI

1

poti inlocui painea inmuiata cu pesmet

2

poti folosi si carne in amestec sau chiar pui,curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne şi legume de toamnă la cuptor