Chiftele coapte

de adinaciosescu in Porc, 13 Aug 2011 | 4702 vizualizari

 

Chiftelele coapte sunt grozave la gust si mult mai usoare decat cele fripte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata porc
  • 2-3 felii de paine
  • 1 ou
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • usturoi cam o capatana
  • facultativ verdeata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele coapte:

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana se rumenesc pe o parte,le intorci pe cealalta parte.

Sumt buuuuune buuuune. 

TIPS-URI

1

poti inlocui painea inmuiata cu pesmet

2

poti folosi si carne in amestec sau chiar pui,curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc la cuptor