Pulpa de porc la tava cu cartofi

de reisnaor_2006 in Porc, 4 Dec 2014 | 4781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 gr bucata de pulpa
  • 50 gr ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la tava cu cartofi:

Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute.

Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si 100 ml de apa si d-am la cuptor pana se rumeneste.

Garnitura puteti pune orice.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la tava cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu mustar si bere