Chiftele de cascaval cu ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 7309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 2-3 linguri lapte caldut
  • ulei
  • fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1 lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cascaval cu ciuperci:

 Amestecam cascavalul ras cu faina ,sare ,piper macinat ,un ou  ,drojdia si putin lapte caldut pana obtinem un aluat care sa poata fi modelat.
Spalam ciupercile ,le scurgem bine si le tocam marunt.Incintam untul intr-o tigaie ,adaugam usturoiul tocat fin ,lasam putin ,apoi adaugam ciupercile.Le lasam 2-3 minute ,apoi  le dam jos.

Din aluat modelam  gogosele mici  in mijlocul carora punem cate o lingurita de ciuperci..Le aplatizam putin ,apoi le trecem prin ou batut si fulgi de porumb maruntiti si le prajim in uleiul incins.Le scoatem pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cascaval cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]