Chiftele de ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 8831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci mai marisoare
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • putina faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ciuperci:

Curatam ciupercile si le punem la fiert in apa in care am pus piper boabe, 1 frunza de dafin, sare si oregano. Lasam sa fiarba 5 minute apoi le scurgem bine de apa.


Tocam foarte marunt ciupercile, ceapa si usturoiul. Eu am folosit robotul. Adaugam apoi oul si felia de paine inmuiata in putin lapte. Condimentam cu sare, piper si cimbru.

Cu mana uda formam chiftelute pe care e tavalim prin faina iar apoi le plonjam in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit bine le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]