Chiftele de ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 7562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci mai marisoare
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • putina faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ciuperci:

Curatam ciupercile si le punem la fiert in apa in care am pus piper boabe, 1 frunza de dafin, sare si oregano. Lasam sa fiarba 5 minute apoi le scurgem bine de apa.


Tocam foarte marunt ciupercile, ceapa si usturoiul. Eu am folosit robotul. Adaugam apoi oul si felia de paine inmuiata in putin lapte. Condimentam cu sare, piper si cimbru.

Cu mana uda formam chiftelute pe care e tavalim prin faina iar apoi le plonjam in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit bine le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat