Chiftele de peste

de Lau in Peste, 5 Apr 2013 | 6255 vizualizari

 

Este pentru prima data cand fac chiftele de peste si chiar ne-au placut,

 

INGREDIENTE

  • 800 g file de macrou
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 3 felii de paine
  • 5 catei usturoi
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de peste:

Cartofi si morcovi se curata si se fierb cat sa intre furculita in ei in apa cu sare,

Cand au fiert se scurg bine de apa si se lasa sa se raceasca,

Trecem prin robotul de bucatarie legumele si pestele,

Feliile de paine le inmuim in apa si le stoarcem bine,

Intr-un vas adaugam painea,legumele si pestele maruntit,mararul tocat,usturoiul pisat,condimente dupa gust si amestecam bine,

Cu mana uda formam chiftelutele si le trecem prin pesmet(eu am avut pesmet facut din paine)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 30 min pana se rumenesc frumos

TIPS-URI

1

eu am facut si prajite in ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Lau 1

05.04.2013, 21:16

mihaelar63 1

06.04.2013, 15:19

Foarte gustoase !!!

Lau 1

06.04.2013, 16:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de somon afumat in sos de smantana