Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 12027 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: chiftele, porc, pesmet, carne tocata, retete Porc
Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.
Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Valclaudia 9
de RODIMUR 8
Micutza Luana 1
buna idee iubi
Ksenya 1
ce fain arata...
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
pe 28.03 la 15:53
pe 28.03 la 13:17
pe 28.03 la 10:56
pe 28.03 la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de laura_n 7
Valclaudia
vasimur
MotanLaOale
gabrielacik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ionicaw 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!