Felii aurii de cartofi copti

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 24 Ian 2018 | 9844 vizualizari

 

Felii de cartofi aurii cu fulgi de unt, marinati in ulei de masline de care nu te mai saturi....va invit cu drag la degustat!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare neiodata
  • 75 gr unt
  • marar pentru decor sau ce va place voua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii aurii de cartofi copti:

Cartofii cu tot cu coaja, se spala bine, se feliaza in felii mai grosute si se pun intr-un vas, se toarna ulei de masline si se amesteca cu sare ( cam din ochi), se lasa la marinat 30 de minute.

Pe o foaie de copt se asaza feliile in tava de cuptor si se coc pana se rumenesc frumos, eu i-am pus pe programul gratin. Cartofii  se scot cu o paleta si deasupra se razuie untul in fulgi pe razatoarea mica. Se topesc in gura de buni ce sunt!

Se fac rapid si extrem de usor si merita probata reteta.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii aurii de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

27.01.2018, 20:48

Multumesc Cata!

- Andreea - 1

28.01.2018, 13:29

Ce super arata ! Ii voi incerca !!!!

RuxyRux 1

28.01.2018, 17:56

Sper sa iti placa Andreea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in cartofi