Chiftele la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2013 | 9772 vizualizari

 

M-a atras din prima postarea lui aliliana de chiftelute coapte. Abea am asteptat sa o incerc si am fost foarte multumita de reusita. Eu am mai schimbat cate ceva. Multumesc Liliana.

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri pesmet
  • 1 ou
  • putin delikat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se amesteca bine cu carnea tocata, pesmetul, sarea, piperul, delicatul si oul batut.

Se unge o tava cu putin ulei de masline.

Se formeaza chiftele si se aseaza in tava.

Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute, apoi se intorc pe cealalta parte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

17.03.2013, 10:24

Multumesc Lavinia

alilianaa 1

20.03.2013, 18:02

Tabita _ 1

20.03.2013, 18:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu carne