Chiftele prajite

de Leontina_Costel1970 in Porc, 24 Noi 2018 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi rasi
  • 2 leg marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina pentru tavalit chiftelele
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua.

Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa preferinta. se tavalesc prin faina, se scutura surplusul de faina apoi se pun la prajit in uleiul incins bine, se intorc de pe o parte pe alta, se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii