Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor

de Rocsi in Porc, 4 Oct 2011 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc
  • 3-4 felii pastrama
  • 10 feliute de gogosar
  • buchetele ce conopida
  • cateva rosii cherry
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor:

Luam feliile de carne si le spalam bine.

Le tamponam cu niste servete de bucatarie,apoi daca sunt prea groase ,le bateti putin cu ciocanul pentru snitele.

Condimentam fiecare bucata cu putina sare si piper.

Apoi asezam cate o fasie gogosar si o bucatica de pastramioara.

Le rulam si le prindem cu niste scobitori.

Luam o tava de cuptor si o ungem cu putin ulei.

Asezam rulourile in ea.

Conopida o spalam,o scurgem bine si o punem in tava.

Rosioarele le spalam si le  imprastiem prin tava.

Deasupra presaram putina sare si piper.

Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam toata in tava.

Tot deasupra punem putin busuioc.

Acoperim tava cu staniol ,pe care il gaurim din loc in loc,si o dam in cuptorul incins.

Lasam la o temperatura potrivita pana ce rulourile sunt bine patrunse.

La urma descoperim tava 10 minute pentru a prinde putina crusta.

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

05.10.2011, 20:29

miuta,vladimir,mona va multumesc

adry88 1

08.10.2011, 10:53

foarte bun si gustos

Rocsi 1

08.10.2011, 20:12

eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]