Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 17 Mar 2010 | 3278 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: carne tocata, usturoi, retete Porc
Se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,se formeaza chiftelutele ,se trec prin pesmet sau faina si se prajesc in baie de ulei.
de Bucataras 6
de Pasiune pentru bucatarie 1
de Dya Daniela Andrei 5
nadina73 1
la fel le fac si eu ,numai ca panine o inmoi putin in lapte sant super bune
ionela2682 1
daca am lapte asa fac si eu ! dar in lipsa merge si apa!
da e adevarat sant super bune
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:51
la 08:09
ieri la 19:37
ieri la 16:49
pe 30.03 la 18:32
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
oanapl
Sidy
Constelatialeu
Rocsi
ciobotaru_laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!