Chiftelute

de AndreaE in Porc, 17 Mar 2014 | 6984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • praz (cam cat este o ceapa )
  • 2 linguri pesmet
  • sare, piper, oregano , busuioc
  • ulei de prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Se piseaza usturoiul , se toaca marunt prazul si impreuna cu oul , patrunjelul tocat , se amesteca cu carnea. Se condimenteaza cu sare, piper , oregano , busuioc . 

Se adauga 1 lingura de pesmet , si se amesteca bine.

Din aluat se fac bilute , care se dau prin  pesmet, apoi se prajesc in ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu cartofi la cuptor