Chiftelute colorate

de Sabina in Mancaruri de post, 13 Mai 2009 | 12746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 100 grame granule soia (deja fiarta)
  • patrunjel proaspat
  • marar (uscat am folosit eu)
  • usturoi taiat marunt
  • sare, piper, boia, oregano, cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute colorate:

Curatam cartofii si morcovul, apoi ii fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si pasam legumele. Amestecam piureul de legume cu soia, ou, pesmet, patrunjel, marar, usturoi si condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Daca aceasta compozitie vi se pare prea moale mai adaugatio lingura de pesmet. Imediat formam chiftelutele si le pudram tot cu pesmet.

Intr-o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei prajim/coacem chiftelutele. Intre timp pregatim o salata de patrunjel si mujdei de usturoi cu iaurt. Aceste chiftelute sunt satioase si foarte gustoase, chiar daca nu contin carne.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]