Chiftelute cu ardei si cimbru

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2012 | 6020 vizualizari

 

Cine nu s-a saturat de clasicele chiftele , asa ca pe ici pe colo mai schimbam cate ceva la ele . Din cauza vitezei se pare ca am uitat oul , Din fericire chiftelutele s-au prajit uniform fara sa se imprastie . Poate si cu ou erau doar mai aspectuase .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata pui
  • 300 gr carne tocata porc
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei si cimbru:

  1.  Se amesteca toate ingredientele bine .
  2.  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .
  3. Scoateti pe servet de hartie absorbant .
  4.  Serviti cu legume ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi ca fel principal .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei si cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

23.06.2012, 21:41

Ce as lua cateva chiftelute!

Sim0na 1

23.06.2012, 23:00

Faina combinatie

diaconta 1

23.06.2012, 23:14

uite-asa facem chiftele fara ou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos tomat cu spatzle (taitei)