Chiftelute cu pesmet

de stefy_a in Porc, 19 Mai 2016 | 6362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame carne tocata (eu folosesc pulpa de porc)
  • un cartof
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel verde
  • un morcov
  • un ou
  • 50 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu pesmet:

Legumele se curata de coaja, se spala si se dau prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul

In cazul in care compozitia este prea moale se adauga 2-3 linguri de faina

Se adauga sare si piper si compozitia este gata

Se modeleaza chiftelutele si fiecare se trece prin pesmet

Se pun la prajit in ceaun/tigaie in baie de ulei incins

Cand s-au prajit se scot pe un servetel pentru a absorbi uleiul de la prajit

Se pot servi cu orice fel de garnitura sau se pot folosi pe un platou de aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu sos de rosii la gratar (reteta nr 100)