Chiftelute de dovlecel

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 6656 vizualizari

 

Coapte la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel(dupa ce a fost curatat de coaja si seminte)
  • 3 linguri pesmet
  • 2 lingurite ardei kapia de la borcan
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 1 ou
  • 50 g cascaval ras(pe razatoarea mica)
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Dovlecelul se opareste in apa cu sare,nu se fierbe de tot,sa fie "al dente".

Se lasa sa se raceasca si se zdrobeste cu furculita apoi se stoarce de zeama prin strangere in pumni.

Se amesteca cu restul ingredientelor(daca este prea umeda compozitia mai adaugati pesmet) se adauga sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftelute care se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins in prealabil si se lasa pana se rumenesc(pe la mijlocul timpului de coacere se intorc pe partea cealalta).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

roxana_simona 1

14.07.2013, 23:43

Emymyly 1

15.07.2013, 01:05

f buna ca nu se prajesc eu nu mananc nimic prajit

MotanLaOale 1

15.07.2013, 08:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute vegetariene