Chiftelute din carne de porc si vita

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 19221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 1 felie paine tip franzela
  • 1 cartof mic – de marimea unui ou
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 catei usturoi
  • marar sau patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de porc si vita:

Ceapa tocata marunt o calim in ulei. Dam prin masina de tocat carnea, painea muita in apa, cartoful, ceapa si usturoiul. Punem langa acestea verdeta tocata, oul, asezonam cu sare si piper si amestecam pasta de carne pana se omogenizeaza.

Modelam intre palmele umezite cu apa bile de carne pe care le aplatizam putin. Le dam prin faina si le punem pe o farfurie, pregatind intai toate chiftelutele, apoi ne apucam sa le frigem.

Prajim chiftelutele pe amble parti in ulei incins bine, pana se rumenesc frumos, pe toata suprafata.

Le servim calde, dar merg foarte bine si reci. Mie imi plac fierbinti, cand le scot din tigaie…

Pofta buna va doresc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de porc si vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza